We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit met je samen te werken.

Anouk

Curator

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik jaren werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg. Voornamelijk bij jongeren met complexe gedragsproblematiek. Ook heb ik ervaring opgedaan als ambulant begeleider bij de thuiswonende cliënt, waarbij de nadruk was gericht zoveel mogelijk zelfredzaamheid te stimuleren. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als casemanager bij problematische gezinnen en daar sluiten mijn werkzaamheden bij Rechtbeheer volledig bij aan. Samen kijken wat er aan de hand is, het probleem benoemen en vervolgens doen wat nodig is, ligt in mijn lijn. Motiveren, enthousiasmeren, stimuleren, waarderen, zijn mijn kernwaarden.

Stuur me een e-mail: mail@voorbeeld.com

Esther

Mentor

Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft het recht zijn unieke Zelf vorm te geven en daarmee zijn plek in de maatschappij in te nemen. Iedereen wil echt gezien en gehoord worden. Alles is communicatie.

Met deze schijnbaar simpele wijsheden werk ik al sinds 1987 voor en met mensen, die om verschillende redenen niet in staat zijn zich in deze maatschappij te handhaven, zonder professionele hulp. Ziekten, aandoeningen, verslaving, alzheimer, dementie, alles wat je bedenken kunt is op mijn pad gekomen. Allemaal verschillend met één ding gemeen, ze wilden allemaal graag gezien en gehoord worden. Dat gebeurt in de maatschappij niet altijd, mensen die afhankelijk zijn worden al snel onderdeel van een proces. Daar kun je in deze hectische wereld niet altijd iets aan doen, al zou dat wel moeten. Daarom ben ik mentor bij Rechtbeheer, om samen de vertaalslag te maken, om mensen die zich onbegrepen voelen de stappen te laten zetten die ze willen zetten, niet de stappen die een ander voor ze heeft bedacht. Dus samen terug naar de basis, terug naar de essentie en van daaruit opnieuw creëren. Alle mogelijkheden en methodieken daarvoor op maat gebruikend.

Stuur me een e-mail: mail@voorbeeld.com

Sylvia

Bewindvoerder

Na een “levenlang” gewerkt te hebben als adviseur in assurantiën en bankzaken, was het in 2015 tijd om het roer helemaal om te gooien. Maar om dan niets meer te doen met alle kennis over geldzaken, zou verspilling zijn. Dus de uitnodiging om aan de slag te gaan met mensen die het moeilijk vinden hun financiële zaken te regelen kwam als geroepen. Vijf jaar later en twee collega’s rijker ben ik helemaal in mijn element. Mijn uitgangspunt is samen te werken, zodat we naar een passende oplossing kunnen groeien die bij u als cliënt past.

Stuur me een e-mail: mail@voorbeeld.com


Wil je met ons werken?