We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit met je samen te werken.

Anouk Curator

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik jaren werkzaam geweest in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg.
Op enig moment was ik toe aan wat anders maar wilde ik mijn kennis en ervaring in de zorg niet verloren laten gaan. In mijn werk als curator komt dit toch nog mooi samen. Samen onderzoeken wat er precies aan de hand is en welke ondersteuningsvragen er liggen, daar krijg ik energie van.

Motiveren, enthousiasmeren, stimuleren en waarderen zijn mijn kernwaarden.

Sylvia Bewindvoerder

Na een “levenlang” gewerkt te hebben als adviseur in assurantiën en bankzaken, was het in 2015 tijd om het roer helemaal om te gooien. Maar om dan niets meer te doen met alle kennis over geldzaken, zou verspilling zijn. Dus de uitnodiging om aan de slag te gaan met mensen die het moeilijk vinden hun financiële zaken te regelen kwam als geroepen. Vijf jaar later en twee collega’s rijker ben ik helemaal in mijn element. Mijn uitgangspunt is samen te werken, zodat we naar een passende oplossing kunnen groeien die bij u als cliënt past.


Wil je met ons werken?